Dropfodsstimulator (FES)

Bioness L300 GO

Dropfodsstimulatoren, Bioness L300 GO er et personligt hjælpemiddel og anvendes som et alternativ til en dropfodsskinne. Det er et velegnet hjælpemiddel, hvis du er generet af dropfod. En dropfodsstimulator er placeret på underbenet og via elektroder sendes elektriske impulser ind til nerver og muskler som sikrer, at foden løftes idet brugeren svinger benet frem. Har du en dropfod, undgår du herved at din fod hænger i underlaget. Du vil som bruger opleve, at din gangfunktion forbedres betydeligt og at hele din krop er mere afslappet under bevægelse. Systemet er meget brugervenligt og kan anvendes både med og uden fodtøj.

Der findes forskellige typer af dropfodsstimulatorer og gennem flere års praktisk erfaring med de forskellige modeller, har Bioness L300 GO vist sig at være den absolut bedste på markedet, når der måles på parametre som kvalitet, effekt og brugervenlighed.

Udskiftning af elektroder

En principafgørelse fra ankestyrelsen fastslår at udgifter til elektroder til en dropfodsstimulator dækkes af kommunen. Elektroderne til dropfodsstimulatoren tilbydes hos NeuroPartner som årligt forbrug og med 14 dages levetid pr. elektrode følger der 26 stk. med årligt.

Kontakt NeuroPartner for uddybende information eller et ønske om afprøvning af en dropfodsstimulator.

Bioness L300 GO PLUS

En lårstimulator, som denne opgradering af Bioness systemet, kan hjælpe med at aktivere dine muskler på for- eller bagsiden af låret. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis ”knækker sammen” når du støtter på benet eller hvis dit knæ overtrækker. I begge tilfælde kan de elektriske impulser fra lårstimulatoren indstilles individuelt så kvaliteten af din gangfunktion forbedres.

Denne lårstimulator kan kombineres med Bioness L300 GO dropfodsstimulator, i tilfælde af udbredt lammelse af muskulaturen i benet.

Kontakt NeuroPartner for uddybende information eller et ønske om afprøvning af en Lårstimulator.